Други дейности на фирма ПАРТИ АРТИ

Други дейности на фирма ПАРТИ АРТИ
Фирмата предлага и следните услуги:

Фото и видеозаснемане от професионални оператори;
За да останете за дълго със спомена и емоцията на преживяното събитие или за да не пропуснете най-важните моменти от него, то нашият екип ви предлага да наемете професионален фотограф и оператор с професионална камера. Можем да ви осигурим албум със снимки, монтаж на заснетия филм, както и размножаване на дискове с ефектна опаковка.

Професионално озвучаване
Извършва се от професионалисти, DJ (ди джеи) с дългогодишен опит. Разполагат с голям набор от музика, аудио и цветоефекти. 
Майстори сме при организиране на караоке. Във връзка сме с професионални водещи на събития.

Организиране на караоке партита
Озвучаването е на български, руски и английски. Изпълняват се всички стилове и жанрове, на разположение са и собствени програми и богата аудио-видео техника. Подходящо за фирмени, частни, тийнейджърски, детски, pool-партита и VIP-партита в Бургас и страната.

Организиране на PR-събития
Екипът на Парти Арти предоставя възможността за огласяване на настоящи и предстоящи, планувани събития.
Можем да ви помогнем в организирането на  пресконференции и интервюта, планирането и отразяването в медиите, както и ефективното ръководене на медиини  изяви.

Импресарска дейност
Работим с големите имена на българската поп, рок и фолк сцена. За доброто настроение и според предпочитанията и бюджета можем да поканим изпълнители на народни танци от известни ансамбли, танцови групи, певци, професионални магове и илюзионисти, да осигурим водещи за събитие.

Хотелска анимация
Осигуряваме аниматорски екипи и пълна анимационна програма за малки и големи хотели – детска, спортна и вечерна анимация. провеждаме подбор и обучение на екипи.

Музикално-артистична програма
Фирмата разполага с професионални екипи  с богата програма, костюми и собствено озвучаване, подходящи за всякакви поводи - фирмени и частни партита, новогодишни програми, хотелски програми и др.

Професионален пиротехнически спектакъл и фойерверки
Многообразие от зрителни и звукови ефекти с различна продължителност. Изготвяне на индивидуални програми за всеки клиент с определен бюджет.
Направи запитване за Твоето партиКонтакти:

адрес на офиса:
гр.Бургас, ул.Поп Грую 66 а
адрес на парти залата:
гр.Бургас, ул.Иван Богоров 35
e-mail: info@partyarty.eu
телефон: 0885 22 10 28 
                 0878 71 47 20

Банкова сметка Парти Арти ЕООД:
Банка: Уни Кредит Булбанк Ад
IBAN: BG 35 UNCR 7000 1520 737 019
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: "Парти Арти" ЕООД