Фирмени събития

Фирмени събития
Oбсъждаме Вашите идеи и желания. Избираме заедно с Вас мото, място, подходящи дата и час. Създаваме онази атмосфера и украса, които желаете. Избираме кетъринг, подходяща програма и DJ. Правим реклама на събитието. Изготвяме оптимален за Вас бюджет.

Фирмени събития

Откриване на нов обект – обсъждане на вашите идеи и  желания; избор на мото, място, подходящи дата и час, създаване на необходимата атмосфера, украса, избор на кетъринг, избор на подходяща програма и DJ, реклама на събитието, изготвяне на подходящ за клиента бюджет.

Годишнини на фирми. Нашият екип поема организацията от А до Я

Промоции на нови продукти. Ние сме креативни и ще ви помогнем с нестандартни идеи, подбор на рекламни момичета, изработване на костюми и аксесоари и всичко свързано с организацията

Бодиарт или бодипейтинг - рисуване върху тялото, тестандартно забавление по време на всякакъв тип парти, нестандартна идея за реклама на продукт или идея

Пърформанс – постмодерно изкуств-опредставяне на някаква идея по провокиращ начин на съвсем ежедневни места, с участието на случайна аудитория; Нестандартна реклама на идея или продукт

Хепънинг - масови празненства на открито с участие на гостите

Тиймбилдинг

Indoor team building (игри на закрито). Те са удачен спътник за всяка корпоративна среща, а екипните ползи, които съдържат, се пренасят неусетно от залата в офиса. Indoor тийм билдинг програмите могат да обслужват различни фирмени цели. Поради тази причина ние имаме редица предложения – бизнес ориентирани, креативни, арт, иновативни, физически натоварващи, артистични, енергизиращи, релаксиращи и др.
Нашите идеи и концепции подлежат на адаптация към специфичните характеристики на всяка група. Този тип тимбилдинг събития от една страна носят чисто практически позитиви (спомагат за подобряването на колективната работа, мотивацията и др), а от друга, в чисто емоционален план – имат силен заряд.

Outdoor (интерактивни игри на открито)

Състезателни, приключенски, ролеви, екстремни, иновативни, детективски, откривателски и физически натоварващи! Това са само част от Outdoor модулите, които имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти. Тяхното въздействие хармонично се допълва с прекрасната природа и заедно изграждат редица важни екипни позитиви.

Богатата гама игри на открито дава уникалната възможност на групата да бъде гъвкава в избора си по отношение на времетраене, местоположение и динамика на събитието.

Интерактивният характерна тези програми по удивителен начин съчетава полезното с приятното и без съмнение е удачен спътник за всяко корпоративно събитие.
Направи запитване за Твоето парти

Галерия

Контакти:

адрес на офиса:
гр.Бургас, ул.Поп Грую 66 а
адрес на парти залата:
гр.Бургас, ул.Иван Богоров 35
e-mail: info@partyarty.eu
телефон: 0885 22 10 28 
                 0878 71 47 20

Банкова сметка Парти Арти ЕООД:
Банка: Уни Кредит Булбанк Ад
IBAN: BG 35 UNCR 7000 1520 737 019
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: "Парти Арти" ЕООД