Украси

Всяко събитие - частно или фирмено е уникално и украсата трябва да е съобразена с вида, мястото и повода на мероприятието. Предлагаме Ви  специална аранжировка от балони, цветя,  различни материи, рекламни конструкци.

Сватбените украси са специфична и много важна част от всяко семейно тържество, което го правят незабравимо. Екипът ни ще се погрижи за Вашата уникална украса за сватбения ден.

Фирмата предлага и различни тематични украси- за Първи учебен ден, за Деня на влюбените, за Коледа и др

Разполагаме с добре подготвен и професионален екип, които би могъл да Ви предостави варианти за нестандартна украса от различни материи и материали по разбични поводи и за различен бюджет, подходящ за вас.

Сватбена украса


Аранжиране с цветя: Цветята безспорно играят важна роля при украсяването на всяко едно събитие . Правилният им подбор и умелото им аранжиране гарантират  приятната и красива атмосфера на Вашето събитие. Предлагаме богат избор на идеи и решения  съобразени  с актуалните тендеции в сватбената флористика. Екипът ни се състои от изявени флористи и аранжори - декоратори с богато въображение , опит  и доказани възможности.

Булченски букети: Предлагаме изработка и доставка на стилни букети по каталози. Разработваме оригинални нестандартни решения съобразени с тематиката на сватбeното ви тържество  и визията на младоженците . За направата на букета използваме специално подбрани за Вашия случай качествени цветя и гарантираме за тяхната свежест и дълготрайнност.

Бутониери от естествени цветя: Бутониерата е задължителен аксесоар за главните лица на събитето - младоженци , кумове , роднини . Тенденцията в последно време  е бутониерата да е от живи цветя . Освен познатата ни форма на използване като аксесоар за поставяне върху облеклото , тя може да бъде изработена за дамите и под формата на гривна . Предлагаме изработването на различни типове бутониери от живи цветя , съответстващи на Вашите предпочитания .

Декориране с материи: Материите които използваме   - нежните ефирни платове   органза и тюл са неизменна част от сватбеният декор .

Украса за сватбения автомобил:Предлагаме изработването на стилни аранжировки от живи цветя и техния монтаж върху автомобила . Клиентите ни имат възможност да направят своя избор от актуални каталози , предлагаме и авторски решения съобразени със стила на сватбата .

Аранжиране на официалната маса: Масата на която са разположени главните лица на събитието - младоженците , техните кумове и роднини е основен акцент в тържественната атмосфера . Мястото върху което са фокусирани погледите на гостите изисква специално внимание при неговата подготовка. Предлагаме различни варианти на декориране , съобразени със стила на сватбата като особенно внимание отделяме на аранжирането с живи цветя.

Сватбена украса под наем: Калъфи, покривки и др. в различни цветове, свещници и друго оборудване за ресторанта. Предлагаме комплексно аранжиране на масите с  живи цветя , материи , свещници . Разполагаме със собствено оборудване включващо различни модели покривки , калъфи за столове , панделки , салфетки  и различни сватбени аксесоари, които можете да наемете от нас под наем  .

Балонена украса: арки, колони, балон с пълнеж, поставя се над дансинга, цветя ат балони, дъжд от балони, балони с хелий, фолиеви балони и др.

Специални ефекти: Фойерверки, заря, прожектори и други светлинни ефекти.

Аранжиране на масите за гости: Добре подредените и украсени маси освен с благоприятното си естетическо въздействие  върху празничната обстановка , те са и признак на уважение към гостите на сватбения прием .
Направи запитване за Твоето партиКонтакти:

адрес на офиса:
гр.Бургас, ул.Поп Грую 66 а
адрес на парти залата:
гр.Бургас, ул.Иван Богоров 35
e-mail: info@partyarty.eu
телефон: 0885 22 10 28 
                 0878 71 47 20

Банкова сметка Парти Арти ЕООД:
Банка: Уни Кредит Булбанк Ад
IBAN: BG 35 UNCR 7000 1520 737 019
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: "Парти Арти" ЕООД