ПРАЗНИЦИ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ

ПРАЗНИЦИ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ
Пандемията блокира развлекателния бизнес и много празнуващи останаха разочаровани от невъзможността да отбележат своето събитие - рожден или имен ден, юбилей или фирмено парти.
Нашата фирма ще се погрижи да няма разочаровани. :-)
Нашите пандемични парти идеи са:
1.Любим герой (аниматор с костюм) да поднесе балони с хелий, торта или подарък до входната ви врата и да зарадва рождениците. А ако искате да споделите тортата с вашите приятели, ние можем да го сторим, а защо не и да прибавим по някои подарък-балон или парти артикул! Така всички деца ще станат част от празника ви. Ще направим специална снимка с всяко дете, което ни посрещне на входа и ще зарадваме рожденика.
2.Можем да доставим на адрес подготвена украса, балони с хелий, балони-цифри, надписи и парти стоки, за да украсите дома си празнично, а защо не и ние да го сторим в домашни условия!
3.Можем да ви доставим парти пакети за изписване на бебе, за юбилей, бебешко парти, рожден ден на деца и възрастни, за да стане празника ви интересен и в домашни условия.
4.За управителите на фирми предлагаме да поднесем малки комплименти или подаръчета от фирмата до дома на всеки и да го зарадваме.
Идеите са от нас, решението от вас!
Контакти:

адрес на офиса:
гр.Бургас, ул.Поп Грую 66 а
адрес на парти залата:
гр.Бургас, ул.Иван Богоров 35
e-mail: info@partyarty.eu
телефон: 0885 22 10 28 
                 0878 71 47 20

Банкова сметка Парти Арти ЕООД:
Банка: Уни Кредит Булбанк Ад
IBAN: BG 35 UNCR 7000 1520 737 019
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: "Парти Арти" ЕООД