Избор на парти агенция

Избор на парти агенция
За да направите избор на парти агенция, която ще организира Вашето събитие трябва да следвате някои правила:
1.Местоположението на залата, детския клуб или ресторанта е важно, но определящ е интериора, цените, храната и персонала.
2.Опита на аниматорите или парти организаторите, който може да проследите в социалните медии, по информацията в сайтовете, в социални групи като Мамите на Бургас, Добрите мами на Бургас, Бургаски родители и т.н.и разбира се от хора, които са ползвали услугите на дадената фирма
3.Асортиментът от парти услуги, които предлага фирмата, която сте избрали
4.Среща на място-това е важно, за да видите дали има химия между клиент и  парти организатор. От разговора ще видите дали може да се доверите и дали могат да изпълнят вашите желания.
5.Изборът на тема , цвят, аксесоари за декорация на партито и всичко свързано с него трябва да идва от Вас, но да бъдете професионално насочен, без да Ви се налагат идеи.
6.Продължителността и избора на часови диапазон е  важна. Не правете Вашето събитие безкрайно дълго. Детските партита  трябва да са с продължителност до 2 часа, коктейлните и фирмените събития не повече от 4 часа. Съобразете се с часовете, които са удобни за Вашите гости, не само когато на вас Ви е удобен часа.
7.Цената е важна, но знайте, че хубавите и стойностни неща стават с пари. Не щадете пари за хубавите мигове и спомени, които ще получите.
8.Преди да изберете фирма прочетете за нея. За всеки има достатъчно информация, за да не останете  разочаровани.
Всички тези съвети са плод на дългогодишния ни опит в сферата на организиране на всякакви събития. Ние от Парти Арти можем да Ви помогнем за всеки аспект от организирането на вашето парти.Доверете ни се!
Контакти:

адрес на офиса:
гр.Бургас, ул.Поп Грую 66 а
адрес на парти залата:
гр.Бургас, ул.Иван Богоров 35
e-mail: info@partyarty.eu
телефон: 0885 22 10 28 
                 0878 71 47 20

Банкова сметка Парти Арти ЕООД:
Банка: Уни Кредит Булбанк Ад
IBAN: BG 35 UNCR 7000 1520 737 019
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: "Парти Арти" ЕООД