Балоните

Балоните
Балоните са елемен на всеки празник. Създават празничност и дават много възможности за декорации. Балоните биват латексови и фолиеви. Могат да бъдат с различни форми и размери,  според желаната декорация. Могат да бъдат аранжирани в различни фигури, арки, стени, букети, композиции и инсталации или просто надути с въздух или хелий. Когато се ползват балони за украси, трябва да се съблюдават някои правила:
1.Трябва да са  висококачествени, 100% биологично разградими продукти, купени от сертифицирани производители и предложени в специализирани магазини.
2.Трябва да се надуват с  качествени помпи, компресори, инафлатори и машини за работа с балони, като машините за пълнене с хелий трябва задължително да са купени от специализирани места, защото може да бъде опасна употребата им.
3.Балоните трябва да се оразмеряват и сглобяват правилно според  работния проект.
4.Могат да  се допълват от подходящи аксесоарите за балони, като тежести, панделки, конструкции и други необходими съоръжения.
5.Трябва да се внимава, когато балоните се ползват от деца. Конструкциите трябва да са обезопасени, особено при външни условия. задължително клиентите трябва да бъдат информирани за опасността от спукване на балон и последващо нараняване и за вредата от  вдишване на хелий, което е често забавление.
Препоръчително е с балони да работят професионалисти, които да доставят радост на празнуващите. Ако желаете да научите повече за балоните и украсите с тях може да се свържете с нас и дая ви проведем обучение.


Контакти:

адрес на офиса:
гр.Бургас, ул.Поп Грую 66 а
адрес на парти залата:
гр.Бургас, ул.Иван Богоров 35
e-mail: info@partyarty.eu
телефон: 0885 22 10 28 
                 0878 71 47 20

Банкова сметка Парти Арти ЕООД:
Банка: Уни Кредит Булбанк Ад
IBAN: BG 35 UNCR 7000 1520 737 019
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: "Парти Арти" ЕООД